PRESENTACIÓ
LLIBRE DE L'ALUMNE
ADVANTAGE

GESTIÓ FINANCERA

 

  • Aquest llibre inclou els continguts conceptuals i procedimentals que permeten dur a terme les diverses funcions que es desenvolupen en el departament financer d’una empresa, tant en el seu vessant de finançament com en el d’inversió.
  • Els continguts s’han distribuït en 10 unitats didàctiques, de manera que segueixen l’ordre cronològic en què es prenen les decisions financeres, és a dir, determinar les necessitats financeres, gestionar la informació i contractació dels recursos financers, gestionar i controlar la tresoreria i el seu pressupost i utilitzar les aplicacions informàtiques en la gestió.
  • El llibre conté un codi d’accés al material digital on, a més del llibre, podràs trobar enllaços a pàgines web recomanades i activitats interactives.
  • Macmillan t’ofereix els més variats recursos per a professors disponibles en Macmillan Advantage: solucionaris, projectes finals, presentacions multimèdia, generador de proves d’avaluació, etc.

AUTORS:

Eduardo Muñoz Cabanes y Patricia Ruíz Pelayo

EL LIBRO DEL ALUMNO DE UN VISTAZO

 

Consulta l’índex del llibre, descarrega’t una unitat de mostra i descobreix com s’organitzen els continguts dins d’una unitat i la metodologia d’ensenyament que s’aplica.

RECURSOS A ADVANTAGE

 

Macmillan Advantage és un espai amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Aquí no sols trobaràs tots els materials que necessites per a les teves classes, sinó també legislació, formació, etc.

Aquests són els recursos disponibles a Advantage per Gestió Financera: