PRESENTACIÓ
LLIBRE DE L'ALUMNE
ADVANTAGE

GESTIÓ DE RECURSOS HUMANS

NOVETAT – INCLOU LES DARRERES ACTUALITZACIONS LEGISLATIVES DE LA REFORMA LABORAL

 

  • El llibre Gestió de Recursos Humans té com a finalitat preparar a l’alumnat en les competències d’organització i execució d’operacions relacionades amb la gestió de recursos humans, utilitzant les eines informàtiques adequades i necessàries per fer-ho.
  • Els continguts es distribueixen en nou unitats que responen a les demandes de la nova formació professional i incorporant les últimes novetats legislatives. A la darrera unitat es desenvolupen coneixements d’aplicacions informàtiques bàsiques, així com del programa de nòmines NominaSOL, mitjançant exemples i resolució de Casos pràctics.
  • A més, a cada unitat s’incorpora l’actualitat laboral en forma d’Exemples, Casos pràctics resolts, Activitats per consolidar els continguts teòrics i posar en pràctica les habilitats i procediments adquirits. Es tanca amb un Cas final i una Avaluació tipus test per consolidar els continguts.
  • També s’aporta un codi d’accés al material digital on, a més del llibre, podem trobar enllaços a pàgines web relacionades amb el contingut, legislació, documentació i activitats interactives.
  • Macmillan Education t’ofereix els més variats recursos per a professors disponibles en Advantage: solucionaris, projectes finals, presentacions multimèdia, generador de proves d’avaluació, etc.

AUTORS:

Javier Tejedo Sanz, Miguel Ángel Iglesias Prada i Pilar Meseguer (Software DELSOL)

LLIBRE DE L’ALUMNE D’UN COP D’ULL

 

Consulta l’índex del llibre, descarrega’t una unitat de mostra i descobreix com s’organitzen els continguts dins d’una unitat i la metodologia d’ensenyament que s’aplica.

RECURSOS A ADVANTAGE

 

Macmillan Advantage és un espai amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Aquí no sols trobaràs tots els materials que necessites per a les teves classes, sinó també legislació, formació, etc.

Aquests són els recursos disponibles a Advantage per Gestió de Recursos Humans: