PRESENTACIÓ
llibre de l’alumne
ADVANTAGE

TÈCNIQUES BÀSIQUES D’INFERMERIA

 

Aquest llibre pretén ser una guia d’estudi teòrica i pràctica per als alumnes de Sanitat.

 

  • Partint d’uns continguts bàsics, s’incideix en la seva aplicació pràctica a través de tècniques i protocols actualitzats, tal com es realitzen en l’actualitat en els centres hospitalaris, les residències geriàtriques, al domicili, etc.

  • A través de la llicència digital inclosa en el llibre en paper, tant el professor com l’alumne comptaran amb accés al llibre digital amb continguts addicionals i complementaris, com una unitat preliminar sobre el rol del tècnic en Infermeria, la història de la infermeria, el sistema nerviós i el sistema endocrí. També podran accedir a activitats interactives, vídeos actualitzats, etc. Veure demo digital.

AUTORS:

Regina Cardelús, Agustín García, Manuela Heredia, Concepción Romo.

El llibre de l’alumne d’un cop d’ull

Consulta l’índex del llibre, descarrega’t una unitat de mostra i descobreix com s’organitzen els continguts dins d’una unitat i la metodologia d’ensenyament que s’aplica.

RECURSOS A ADVANTAGE

 

Macmillan Advantage es un espai dissenyat per fer la teva vida més fàcil, amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Aquí no només trobaràs tots els materials que necessites per a les teves classes, sinó també legislació, formació, etc… per fer les teves tasques habituals més senzilles i agradables.

Aquests són els recursos disponibles a Advantage per Tècniques Bàsiques d’Infermeria: