PRESENTACIÓ
LLIBRE DE L'ALUMNE
ADVANTAGE

OPERACIONS ADMINISTRATIVES DE RECURSOS HUMANS

 

  • El llibre Operacions Administratives de Recursos Humans té com a finalitat preparar a l’alumnat en les competències necessàries per realitzar les operacions administratives relacionades amb la gestió de Recursos Humans, utilitzant les eines informàtica necessàries i dins del marc legislatiu aplicable.
  • Els continguts es distribueixen en quinze unitats que s’organitzen de forma teoricopràctica a fi que, un cop consolidats els continguts teòrics, es puguin practicar les habilitats i els procediments revisant Exemples, Casos pràctics, realitzant esquemes i activitats que facilitin l’assimilació i verificació de la comprensió. Totes les unitats finalitzen amb l’apartat Posa’t a prova, una avaluació tipus test per consolidar els continguts.
  • A la darrera unitat es desenvolupen coneixements d’aplicacions informàtiques bàsiques, així com del programa de nòmines NominaSOL, mitjançant exemples i resolució de Casos pràctics.
  • També s’aporta un codi d’accés al material digital on, a més del llibre, podem trobar enllaços a pàgines web relacionades amb el contingut, legislació, documentació i activitats interactives.
  • Macmillan t’ofereix els més variats recursos per a professors disponibles en Macmillan Advantage: solucionaris, projectes finals, presentacions multimèdia, generador de proves d’avaluació, etc.

AUTORS:

Cristina Sánchez Pastor, Miguel Ángel Iglesias Prada, Javier Tejedo Sanz i Pilar Meseguer (Software DELSOL)

EL LLIBRE DE L’ALUMNE D’UN COP D’ULL

Consulta l’índex del llibre, descarrega’t una unitat de mostra i descobreix com s’organitzen els continguts dins d’una unitat i la metodologia d’ensenyament que s’aplica.

RECURSOS A ADVANTAGE

 

Macmillan Advantage és un espai amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Aquí no sols trobaràs tots els materials que necessites per a les teves classes, sinó també legislació, formació, etc.

Aquests són els recursos disponibles a Advantage per Operacions Administratives de Recursos Humans: