PRESENTACIÓ
LLIBRE DE L'ALUMNE
ADVANTAGE

Operacions Auxiliars de Gestió de Tresoreria

 

  • L’objectiu d’aquest llibre és proporcionar els coneixements financers necessaris per dur a terme les gestions administratives pròpies de l’àrea de tresoreria d’una empresa o organització.
  • Els continguts estan distribuïts en 11 unitats: les 3 primeres dedicades a l’estudi del sistema financer, les 6 següents a les operacions financeres bàsiques i les 2 últimes, a la gestió i el control de la tresoreria.
  • Cada unitat es desenvolupa mitjançant explicacions teòriques, acompanyades d’un gran nombre d’Exemples, Casos pràctics que faciliten la comprensió i la posada en pràctica del contingut teòric.
  • L’obra conté un codi d’accés al material digital on, a més del propi llibre, poden trobar-se enllaços a pàgines web recomanades, documents i activitats interactives.
  • Macmillan t’ofereix els més variats recursos per a professors disponibles en Macmillan Advantage: solucionaris, projectes finals, presentacions multimèdia, generador de proves d’avaluació, etc.

AUTOR:

Pedro María Garayoa Alzórriz

El llibre de l’alumne d’un cop d’ull

 

Consulta l’índex del llibre, descarrega’t una unitat de mostra i descobreix com s’organitzen els continguts dins d’una unitat i la metodologia d’ensenyament que s’aplica.

RECURSOS A ADVANTAGE

 

Macmillan Advantage és un espai amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Aquí no sols trobaràs tots els
materials que necessites per a les teves classes, sinó també legislació, formació, etc.

Aquests són els recursos disponibles a Advantage per Operacions Auxiliars de Gestió de Tresoreria: