PRESENTACIÓ
LLIBRE DE L'ALUMNE
ADVANTAGE

SISTEMES OPERATIUS EN XARXA(contingut en castellà)

 

  • Aquest llibre presenta, amb un enfocament pràctic, els sistemes operatius en xarxa més utilitzats.
  • L’objectiu fonamental és aprendre a instal•lar, configurar, utilitzar i administrar els sistemes operatius en xarxa de la manera més eficient possible, tenint en compte les diferents situacions que es poden plantejar en un entorn professional.
  • Els continguts estan distribuïts en 14 unitats de treball, que contenen explicacions teòriques acompanyades per un gran nombre d’exemples, activitats i casos pràctics resolts.
  • Cada una de les unitats acaba amb una pàgina d’activitats de consolidació i aplicació, un cas pràctic final, un esquema d’idees clau i una revista d’actualitat informàtica.
  • S’ofereix al professor usuari el servei exclusiu Macmillan Advantage, on pot trobar en un mateix lloc una completa bateria de materials complementaris per garantir una atenció personalitzada als alumnes.

AUTORS:

Gema Escrivá Gascó, Rafael Perez Dasí y Rosa María Romero Serrano

EL LLIBRE DE L’ALUMNE D’UN COP D’ULL

Consulta l’índex del llibre, descarrega’t una unitat de mostra i descobreix com s’organitzen els continguts dins d’una unitat i la metodologia d’ensenyament que s’aplica

RECURSOS A ADVANTAGE

 

Macmillan Advantage es un espai dissenyat per fer la teva vida més fàcil, amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Aquí no només trobaràs tots els materials que necessites per a les teves classes, sinó també legislació, formació, etc… per fer les teves tasques habituals més senzilles i agradables.

 

Aquests són els recursos disponibles a Advantage per Sistemes Operatius en Xarxa: