PRESENTACIÓ
LLIBRE DE L'ALUMNE
ADVANTAGE

SERVEIS EN XARXA (contingut en castellà)

  • Aquest llibre desenvolupa els principals serveis en xarxa utilitzats en xarxes d’àrea local i Internet. A més, ensenya a identificar els problemes que poden aparèixer treballant amb aquest tipus de serveis i a valorar diferents solucions per aplicar així la més adequada a les diferents situacions que es plantegin.
  • En cada una de les 10 unitats que conté el llibre es troba l’exposició teòrica del servei, la instal•lació i la configuració pas a pas amb sistemes GNU/Linux i Windows.
  • A més, conté activitats de consolidació i aplicació, un cas pràctic final, enfocat al treball en petites empreses, un esquema d’idees clau i una revista d’actualitat informàtica.
  • S’ofereix al professor usuari el servei exclusiu Macmillan Advantage, on pot trobar en un mateix lloc una completa bateria de materials complementaris per garantir una atenció personalitzada als alumnes.

AUTORS:

Román Carceller Cheza, Carlos Campos Saborido, Cristian Jorge García Marcos y Jesús Gonzalez Lorenzo

EL LLIBRE DE L’ALUMNE D’UN COP D’ULL

 

Consulta l’índex del llibre, descarrega’t una unitat de mostra i descobreix com s’organitzen els continguts dins d’una unitat i la metodologia d’ensenyament que s’aplica.

 

 

RECURSOS A ADVANTAGE

Macmillan Advantage es un espai dissenyat per fer la teva vida més fàcil, amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Aquí no només trobaràs tots els materials que necessites per a les teves classes, sinó també legislació, formació, etc… per fer les teves tasques habituals més senzilles i agradables.

 

Aquests són els recursos disponibles a Advantage per Serveis en Xarxa: