PRESENTACIÓ
LLIBRE DE L'ALUMNE
ADVANTAGE

RELACIONS EN L’ENTORN DE TREBALL

 

  • Com aconseguir que les relacions que s’estableixen en l’entorn laboral suposin un valor afegit al producte i /o servei que ofereix l’empresa?
  • Aquesta qüestió, tan important de resoldre en el competitiu món empresarial en què avui ens movem, es troba desglossada i analitzada detalladament al llarg d’aquesta obra.
  • Aspectes com el lideratge, la motivació, la comunicació, les reunions de treball, la negociació o els conflictes laborals hi són abordats de forma amena, senzilla i esquemàtica, recolzant-se en tot moment en l’ús i l’aplicació de les noves tecnologies i en un bon nombre d’activitats i casos pràctics, tant proposats com resolts, fomentant a més l’activitat participativa de l’alumnat.
  • Innovació i qualitat són les pedres angulars sobre les quals s’ha desenvolupat aquest projecte; per tant, aquest llibre és una eina perfectament adaptada i actualitzada a qualsevol tipus d’organització empresarial.
  • S’ofereix al professor usuari el servei exclusiu Macmillan Advantage, on pot trobar en un mateix lloc una completa bateria de materials complementaris per garantir una atenció personalitzada als alumnes.

AUTORS:

Pilar Aparicio y Rosa Blanco

EL LLIBRE DE L’ALUMNE D’UN COP D’ULL

Consulta l’índex del llibre, descarrega’t una unitat de mostra i descobreix com s’organitzen els continguts dins d’una unitat i la metodologia d’ensenyament que s’aplica.

RECURSOS A ADVANTAGE

 

Macmillan Advantage és un espai dissenyat per fer la teva vida més fàcil, amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Aquí no només trobaràs tots els materials que necessites per les teves classes, sinó també legislació, formació, etc … per fer les teves tasques habituals més senzilles i agradables.

Aquests són els recursos disponibles a Advantage per Relacions en l’Entorn de Treball: