PRESENTACIÓ
LLIBRE DE L'ALUMNE
ADVANTAGE

APLICACIONES  WEB (contingut en castellà)

 

  • Aquest llibre ofereix l’oportunitat de conèixer el món de les aplicacions web, accessibles des de qualsevol dispositiu connectat a Internet i molt útils per a qualsevol mitjana o petita empresa.
  • Treballareu amb aplicacions ofimàtiques en núvol, com Google Drive i Microsoft SkyDrive. També aprendreu a desenvolupar pàgines web a través del llenguatge de marques HTML5, els fulls d’estil CSS3 i el llenguatge de script JavaScript.
  • Amb el software del CD que acompanya el llibre, es poden instal•lar i gestionar llocs web, com ara blocs, wikis i fòrums, així com el sistema gestor de continguts Joomla!, el sistema d’aprenentatge electrònic a distància Moodle i serveis de Cloud Computing per emmagatzemar i compartir fitxers.
  • Els múltiples Exemples i Casos pràctics guiats faciliten la comprensió dels continguts que es desenvolupen al llarg del llibre.
  • S’ofereix al professor usuari el servei exclusiu Macmillan Advantage, on pot trobar en un mateix lloc una completa bateria de materials complementaris per garantir una atenció personalitzada als alumnes.

AUTOR:

Javier Zofío Jiménez

EL LLIBRE DE L’ALUMNE D’UN COP D’ULL

 

Consulta l’índex del llibre, descarrega’t una unitat de mostra i descobreix com s’organitzen els continguts dins d’una unitat i la metodologia d’ensenyament que s’aplica.

RECURSOS A ADVANTAGE

 

Macmillan Advantage es un espai dissenyat per fer la teva vida més fàcil, amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Aquí no només trobaràs tots els materials que necessites per a les teves classes, sinó també legislació, formació, etc… per fer les teves tasques habituals més senzilles i agradables.

Aquests són els recursos disponibles a Advantage per Aplicacions Web: