PRESENTACIÓ
LLIBRE DE L'ALUMNE
ADVANTAGE

XARSES LOCALS (contingut en castellà)

  • Aquest llibre conté tota la informació necessària per a la formació en el desenvolupament de la instal•lació i el manteniment de xarxes locals, tant cablades com sense fils, en entorns petits, incloent aspectes de muntatge i integració dels elements, monitoratge de la xarxa, resolució d’incidències, seguretat laboral i protecció mediambiental.
  • Els continguts s’hi desenvolupen en 12 unitats de treball, que inclouen Exemples, Tècniques i Casos pràctics.
  • Cada unitat presenta esquemes i taules per facilitar la comprensió dels continguts i desenvolupa activitats proposades i finals per consolidar l’adquisició dels coneixements i assegurar-ne una aplicació correcta.
  • Amb l’objectiu de relacionar els continguts amb l’actualitat, al final de cada unitat presentem una revista informàtica amb informació útil i interessant relacionada amb els objectius de la unitat.
  • S’ofereix al professor usuari el servei exclusiu Macmillan Advantage, on pot trobar en un mateix lloc una completa bateria de materials complementaris per garantir una atenció personalitzada als alumnes.

AUTORS:

Rafael Jesús Castaño Ribes y Jesús López Fernández

EL LLIBRE DE L’ALUMNE D’UN COP D’ULL

Consulta l’índex del llibre, descarrega’t una unitat de mostra i descobreix com s’organitzen els continguts dins d’una unitat i la metodologia d’ensenyament que s’aplica.

 

RECURSOS A ADVANTAGE

 

Macmillan Advantage es un espai dissenyat per fer la teva vida més fàcil, amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Aquí no només trobaràs tots els materials que necessites per a les teves classes, sinó també legislació, formació, etc… per fer les teves tasques habituals més senzilles i agradables.

Aquests són els recursos disponibles a Advantage per Xarxes locals: