PRESENTACIÓ
LLIBRE DE L'ALUMNE
ADVANTAGE

SEGURETAT INFORMÀTICA (contingut en castellà)

 

  • Aquest llibre analitza, amb un enfocament pràctic i actual, els conceptes bàsics en matèria de seguretat informàtica.
  • Partint de la importància que té la seguretat en l’ús de sistemes informàtics, es desenvolupen les eines i els procediments necessaris per protegir equips informàtics, xarxes i aplicacions. A més, s’aborda l’estudi del marc jurídic relacionat amb la protecció de la informació i les dades personals.
  • Els continguts estan distribuïts en deu unitats de treball. Cada una es desenvolupa mitjançant explicacions teòriques acompanyades d’un gran nombre d’exemples, casos pràctics resolts i activitats de consolidació i aplicació que permeten una eficient assimilació dels coneixements adquirits.
  • Cada unitat finalitza amb un cas pràctic resolt i un esquema d’idees clau que faciliten la comprensió dels continguts, així com una revista d’informàtica amb informacions útils relacionades amb els objectius de la unitat.
  • S’ofereix al professor usuari el servei exclusiu Macmillan Advantage, on pot trobar en un mateix lloc una completa bateria de materials complementaris per garantir una atenció personalitzada als alumnes.

AUTORS:

Gema Escrivá Gascó, Rosa María Romero Serrano, David Jorge Ramada y Ramón Onrubia Pérez

EL LLIBRE DE L’ALUMNE D’UN COP D’ULL

 

Consulta l’índex del llibre, descarrega’t una unitat de mostra i descobreix com s’organitzen els continguts dins d’una unitat i la metodologia d’ensenyament que s’aplica.

RECURSOS A ADVANTAGE

 

Macmillan Advantage es un espai dissenyat per fer la teva vida més fàcil, amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Aquí no només trobaràs tots els materials que necessites per a les teves classes, sinó també legislació, formació, etc… per fer les teves tasques habituals més senzilles i agradables.

 

Aquests són els recursos disponibles a Advantage per Seguretat Informàtica: