PRESENTACIÓ
LLIBRE DE L'ALUMNE
ADVANTAGE

EMPRESA I INICIATIVA EMPRENEDORA

 

  • L’emprenedoria requereix aptituds i actituds que permetran a l’emprenedor aconseguir el seu objectiu final: la posada en marxa d’una idea o la creació de la seva pròpia empresa o organització social.
  • Per arribar a aquesta meta, haurà de desenvolupar el seu esperit emprenedor i treballar capacitats com la iniciativa, l’autoconeixement, l’audàcia i el treball en equip, necessàries per reaccionar amb eficàcia davant dels reptes que suposa emprendre en una societat en continu canvi.
  • Aquest llibre analitza, en 11 unitats didàctiques i un apèndix de simulació d’un pla d’empresa, els continguts del mòdul Empresa i Iniciativa Emprenedora. Aquests continguts s’hi tracten de forma senzilla i pràctica, per tal que l’alumne els pugui comprendre i aplicar en la seva futura activitat professional.
  • A més, estan acompanyats d’exemples, casos pràctics i activitats .
  • S’ofereix al professor usuari el servei exclusiu Macmillan Advantage, on pot trobar en un mateix lloc una completa bateria de materials complementaris per garantir una atenció personalitzada als alumnes.

AUTORS:

Juan Carlos Álvarez Martínez, Pilar Herráez Vidal y Miguel Ángel Prieto García

EL LLIBRE DE L’ALUMNE D’UN COP D’ULL

 

Consulta l’índex del llibre, descarrega’t una unitat de mostra i descobreix com s’organitzen els continguts dins d’una unitat i la metodologia d’ensenyament que s’aplica.

RECURSOS EN ADVANTAGE

 

Macmillan Advantage és un espai dissenyat per fer la teva vida més fàcil, amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Aquí no només trobaràs tots els materials que necessites per les teves classes, sinó també legislació, formació, etc … per fer les teves tasques habituals més senzilles i agradables.

Aquests són els recursos disponibles a Advantage per Empresa I Iniciativa Emprenedora: