PRESENTACIÓ
LLIBRE DE L'ALUMNE
ADVANTAGE

EMPRESA I INICIATIVA EMPRENEDORA

 

  • L’emprenedoria requereix aptituds i actituds que permetran a l’emprenedor aconseguir el seu objectiu final: la posada en marxa d’una idea o la creació de la seva pròpia empresa o organització social.
  • Per arribar a aquesta meta, haurà de desenvolupar el seu esperit emprenedor i treballar capacitats com la iniciativa, l’autoconeixement, l’audàcia i el treball en equip, necessàries per reaccionar amb eficàcia davant dels reptes que suposa emprendre en una societat en continu canvi.
  • Aquest llibre analitza, en 11 unitats didàctiques i un apèndix de simulació d’un pla d’empresa, els continguts del mòdul Empresa i Iniciativa Emprenedora. Aquests continguts s’hi tracten de forma senzilla i pràctica, per tal que l’alumne els pugui comprendre i aplicar en la seva futura activitat professional.
  • A més, estan acompanyats d’exemples, casos pràctics i activitats .
  • S’ofereix al professor usuari el servei exclusiu Macmillan Advantage, on pot trobar en un mateix lloc una completa bateria de materials complementaris per garantir una atenció personalitzada als alumnes.

AUTORS:

Juan Carlos Álvarez Martínez, Pilar Herráez Vidal y Miguel Ángel Prieto García

EL LLIBRE DE L’ALUMNE D’UN COP D’ULL

 

Consulta l’índex del llibre, descarrega’t una unitat de mostra i descobreix com s’organitzen els continguts dins d’una unitat i la metodologia d’ensenyament que s’aplica.

RECURSOS A ADVANTAGE

 

Macmillan Advantage és un espai dissenyat per fer la teva vida més fàcil, amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Aquí no només trobaràs tots els materials que necessites per les teves classes, sinó també legislació, formació, etc … per fer les teves tasques habituals més senzilles i agradables.

Aquests són els recursos disponibles a Advantage per Empresa I Iniciativa Emprenedora: