PRESENTACIÓ
EL LLIBRE D'UN COP D'ULL
ADVANTAGE

PRIMERS AUXILIS

 

  • Disposar d’uns coneixements adequats que permetin prestar primers auxilis de qualitat, d’una manera ràpida, efi caç i en condicions de seguretat, resulta vital per a qualsevol professional, i de molta importància per al públic en general.
  • Aquest llibre aborda, des d’un punt de vista teòric i pràctic, el concepte de primers auxilis, la valoració de les situacions d’emergència i del pacient en una situació d’urgència, l’aplicació de tècniques de suport vital bàsic, les actuacions davant delesions i en cas de patologies orgàniques d’urgència, es tècniques d’immobilització i mobilització dels pacients i les tècniques de suport psicològic i autocontrol necessàries per a aquestes situacions.
  • Per a una correcta comprensió dels continguts, el llibre presenta nombrosos casos pràctics, així com detallades descripcions de pde procediments i protocols d’actuació. A més, inclou un gran nombre d’activitats, per tal que es pugui comprovar l’aprenentatge i reforçar els coneixements sobre cada matèria.
  • S’ofereix al professor usuari el servei exclusiu Advantage, on pot trobar en un mateix lloc una completa bateria de materials complementaris per garantir una atenció personalitzada als alumnes.

AUTORS:

Dolores Fernández, Belén Montes, Milagros Pulido, Covadonga Alía y Mª Ángeles López

EL LLIBRE D’UN COP D’ULL

Consulta l’índes del llibre, descarrega’t una unitat de mostra i descobreix com s’organitzen els continguts dins d’una unitat i la metodologia d’ensenyament que s’aplica.

RECURSOS A ADVANTAGE

 

Advantage es un espai dissenyat per fer la teva vida més fàcil, amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Aquí no només trobaràs tots els materials que necessites per a les teves classes, sinó també legislació, formació, etc… per fer les teves tasques habituals més senzilles i agradables.

Aquests són els recursos disponibles a Advantage per Primers Auxilis: