PRESENTACIÓ
EL LLIBRE D'UN COP D'ULL
ADVANTAGE

EXPRESSIÓ i COMUNICACIÓ (contingut en castellà)

 

  • L’objectiu principal d’aquest llibre és dotar al futur educador dels coneixements necessaris per comprendre la importància del procés de comunicació humana i intervenir per afavorir el desenvolupament de l’expressió i comunicació infantil.
  • Aquesta obra presenta, al llarg de set unitats didàctiques, els continguts teoricopràctics corresponents al mòdul d’Expressió i Comunicació.
  • Cada unitat es desenvolupa mitjançant explicacions teòriques dels continguts, amb un llenguatge clar i senzill, acompanyades de nombrosos exemples, casos pràctics, tècniques i activitatsproposades així com d’un esquema d’idees clau i una revista educativa per consolidar i aplicar els coneixements adquirits.
  • S’ofereix al professor usuari el servei exclusiu Advantage, on pot trobar en un mateix lloc una completa bateria de materials complementaris per garantir una atenció personalitzada als alumnes.

AUTORS:

Encarni Mateo Peñalver i Miguel Gómez Amorós

EL LLIBRE D’UN COP D’ULL

 

Consulta l’índex del llibre, descarrega’t una unitat de mostra i descobreix com s’organitzen els continguts dins d’una unitat i la metodologia d’ensenyament que s’aplica.

RECURSOS A ADVANTAGE

 

Advantage es un espai dissenyat per fer la teva vida més fàcil, amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Aquí no només trobaràs tots els materials que necessites per a les teves classes, sinó també legislació, formació, etc… per fer les teves tasques habituals més senzilles i agradables.

Aquests són els recursos disponibles a Advantage per Expresión y Comunicación: