PRESENTACIÓ
LLIBRE DE L'ALUMNE
ADVANTAGE

ANATOMOFISIOLOGIA I PATOLOGIA BÀSIQUES

 

  • Aquest llibre té com a finalitat servir d’introducció a tres àrees fonamentals de les ciències biosanitàries, com són l’anatomia, la fisiologia i la patologia.

  • Per a una millor comprensió i assimilació, els continguts s’han organitzat en 13 unitats, amb una estructura similar en cada una. En primer lloc, s’exposen els continguts d’anatomia dels diferents òrgans i sistemes; a continuació, la seva fisiologia, i per acabar, les patologies més importants de cada un.

  • El text es recolza en il·lustracions i fotografies es d’una gran qualitat que en faciliten la comprensió, amb una gran varietat d’activitats al llarg de les 13 unitats, amb l’objectiu de consolidar els continguts.

  • S’ofereix al professor usuari el servei exclusiu Macmillan Advantage, on pot trobar en un mateix lloc una completa bateria de materials complementaris per garantir una atenció personalitzada als alumnes.

AUTORS:

Regina Cardelús, Carlos Galindo, Agustín García, Manuela Heredia y Concepción Romo

EL LLIBRE DE L’ALUMNE D’UN COP D’ULL

 

Consulta l’índex del llibre, descarrega’t una unitat de mostra i descobreix com s’organitzen els continguts dins d’una unitat i la metodologia d’ensenyament que s’aplica.

RECURSOS A ADVANTAGE

 

Macmillan Advantage es un espai dissenyat per fer la teva vida més fàcil, amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Aquí no només trobaràs tots els materials que necessites per a les teves classes, sinó també legislació, formació, etc… per fer les teves tasques habituals més senzilles i agradables.

 

Aquests són els recursos disponibles a Advantage per Anatomofisiologia i Patologia Bàsiques: