PRESENTACIÓ
LLIBRE DE L'ALUMNE
ADVANTAGE

APLICACIONS OFIMATIQUES (contingut en castellà)

  • Aquest llibre és una completa guia per arribar a dominar les aplicacions informàtiques més utilitzades en l’actualitat, tant en el dia a dia professional com en la vida quotidiana.
  • El manual es centra en la descripció detallada de diverses aplicacions ofimàtiques, propietàries i de software lliure, desenvolupant la seva instal•lació i el seu funcionament.
  • A més, s’hi analitzen les diverses tècniques de suport a l’usuari d’aplicacions ofimàtiques.
  • El llibre s’acompanya d’un Quadern d’Activitats per posar en pràctica els coneixements adquirits.
  • A més, s’hi inclou un CD amb aplicacions informàtiques d’ús freqüent i recursos per resoldre les activitats tant del llibre com del quadern.
  • S’ofereix al professor usuari el servei exclusiu Macmillan Advantage, on pot trobar en un mateix lloc una completa bateria de materials complementaris per garantir una atenció personalitzada als alumnes.

AUTORS:

Oscar Chueca, Pilar Caballero, César Mena y José Murillo

EL LLIBRE DE L’ALUMNE D’UN COP D’ULL

Consulta l’índex del llibre, descarrega’t una unitat de mostra i descobreix com s’organitzen els continguts dins d’una unitat i la metodologia d’ensenyament que s’aplica.

 

RECURSOS A ADVANTAGE

 

Macmillan Advantage es un espai dissenyat per fer la teva vida més fàcil, amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Aquí no només trobaràs tots els materials que necessites per a les teves classes, sinó també legislació, formació, etc… per fer les teves tasques habituals més senzilles i agradables.

Aquests són els recursos disponibles a Advantage per Aplicacions Ofimàtiques: