PRESENTACIÓ
LLIBRE DE L'ALUMNE
ADVANTAGE

SISTEMES OPERATIUS MONOPUESTO (contingut en castellà)

 

  • Aquest llibre fixa els pilars necessaris per entendre com treballa un sistema operatiu. A més, ensenya a instal•lar, configurar i administrar sistemes operatius propietaris i lliures.
  • També permetrà al lector ser capaç de prestar assistència tècnica i resoldre els problemes que es presentin als usuaris.
  • A més, introdueix conceptes moderns, com el de les màquines virtuals, vitals en la construcció de sistemes de servidors en l’actualitat.
  • Així mateix, ajuda a adquirir destreses per poder revisar les capacitats d’un sistema informàtic i per saber on buscar novetats entre les noves tendències en les tecnologies de la informació i la comunicació per implantar-les en el sistema.
  • Els continguts s’hi desenvolupen en 10 unitats didàctiques, que inclouen Exemples i Casos pràctics que en faciliten la comprensió.
  • S’ofereix al professor usuari el servei exclusiu Macmillan Advantage, on pot trobar en un mateix lloc una completa bateria de materials complementaris per garantir una atenció personalitzada als alumnes.

AUTORS:

David Gelpi y José Manuel Sierra

EL LLIBRE DE L’ALUMNE D’UN COP D’ULL

 

Consulta l’índex del llibre, descarrega’t una unitat de mostra i descobreix com s’organitzen els continguts dins d’una unitat i la metodologia d’ensenyament que s’aplica.

 

 

RECURSOS A ADVANTAGE

 

Macmillan Advantage es un espai dissenyat per fer la teva vida més fàcil, amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Aquí no només trobaràs tots els materials que necessites per a les teves classes, sinó també legislació, formació, etc… per fer les teves tasques habituals més senzilles i agradables.

 

Aquests són els recursos disponibles a Advantage per Sistemes Operatius Monopuesto: