PRESENTACIÓ
LLIBRE DE L'ALUMNE
ADVANTAGE

MUNTATGE I MANTENIMENT D’EQUIPS (contingut en castellà)

 

  • Aquest llibre estudia l’estructura, la composició, el muntatge i el manteniment dels equips microinformàtics utilitzats en l’actualitat i els perifèrics associats, aprofundint en les característiques i les funcions de cada un.
  • A més, s’hi analitzen les principals utilitats del software per al reconeixement sistemàtic i el diagnòstic dels equips informàtics per assegurar-ne el funcionament en condicions de qualitat i seguretat.
  • Els continguts s’hi desenvolupen en 12 unitats de treball. Al llarg de cada una, a més d’explicacions teòriques i nombrosos exemples, activitats i casos pràctics resolts, s’inclouen esquemes que faciliten la comprensió dels continguts, així com una revista final que permet relacionar els objectius de la unitat amb algun cas d’actualitat.
  • S’ofereix al professor usuari el servei exclusiu Macmillan Advantage, on pot trobar en un mateix lloc una completa bateria de materials complementaris per garantir una atenció personalitzada als alumnes.

AUTOR:

Salvador Mártínez Bolinches

EL LLIBRE DE L’ALUMNE D’UN COP D’ULL

 

Consulta l’índex del llibre, descarrega’t una unitat de mostra i descobreix com s’organitzen els continguts dins d’una unitat i la metodologia d’ensenyament que s’aplica.

 

 

RECURSOS A ADVANTAGE

 

Macmillan Advantage es un espai dissenyat per fer la teva vida més fàcil, amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Aquí no només trobaràs tots els materials que necessites per a les teves classes, sinó també legislació, formació, etc… per fer les teves tasques habituals més senzilles i agradables.

 

Aquests són els recursos disponibles a Advantage per Muntatge i Manteniment d’Equips: