PRESENTACIÓ
EL LLIBRE D'UN COP D'ULL
ADVANTAGE

HABILITATS SOCIALS

 

  • Aquest llibre presenta, al llarg de set unitats didàctiques, els continguts teoricopràctics específics de les Habilitats Socials.
  • La seva lectura i estudi permet adquirir als estudiants els coneixements específics i actualitzats per a la pràctica diària en la seva futura incorporació al mercat laboral. El mètode a seguir consisteix en estudiar comprenent i practicant, a través d’Exemples, Casos pràctics resolts, Activitats proposades, de consolidació i d’aplicació, així com de documents, dinàmiques i demostracions d’interès.
  • Tots els continguts s’hi tracten de forma senzilla i pràctica, amb un llenguatge clar que permet que els estudiants d’aquest perfil professional els comprenguin i apliquin intuïtivament al seu sector d’activitat professional.
  • S’ofereix al professor usuari el servei exclusiu Advantage,  on pot trobar en un mateix lloc una completa bateria de materials complementaris per garantir una atenció personalitzada als alumnes.

AUTORAS:

Mireia Pujantell Obiols i Rebeca Escales Sánchez

EL LLIBRE D’UN COP D’ULL

 

Consulta l’índex del llibre, descarrega’t una unitat de mostra i descobreix com s’organitzen els continguts dins d’una unitat i la metodologia d’ensenyament que s’aplica.

RECURSOS A ADVANTAGE

 

Advantage es un espai dissenyat per fer la teva vida més fàcil, amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Aquí no només trobaràs tots els materials que necessites per a les teves classes, sinó també legislació, formació, etc… per fer les teves tasques habituals més senzilles i agradables.

Aquests són els recursos disponibles a Advantage per Habilitats Socials: