PRESENTACIÓN
LLIBRE DE L'ALUMNE
ADVANTAGE

DESENVOLUPAMENT SOCIOAFECTIU

 

  • L’objectiu principal d’aquest llibre és dotar els futurs educadors infantils dels coneixements necessaris per comprendre el desenvolupament humà des de l’àrea socioafectiva.
  • Els continguts del llibre es desenvolupen en sis unitats didàctiques en què s’ofereix una visió teórica i pràctica dels processos socials i afectius de l’infant, tractant les àrees del desenvolupament moral, la sexualitat i la conducta en què la socialització i l’afectivitat adquireixen un paper determinant. Així mateix, s’aborda la influència que tots aquests processos tenen en l’atenció a la diversitat i les necessitats educatives especials.
  • Cada unitat es desenvolupa mitjançant explicacions teòriques dels continguts, acompanyades d’un gran nombre d’Exemples, Casos pràctics i Activitats proposades per consolidar i aplicar els coneixements adquirits, així com d’un esquema d’idees clau i una revista educativa per consolidar els conceptes apresos.
  • S’ofereix al professor usuari el servei exclusiu Macmillan Advantage, on pot trobar en un mateix lloc una completa bateria de materials complementaris per garantir una atenció personalitzada als alumnes.

AUTORS:

Iraide Senarriaga, Sandra Marcos i Laura Corbachon

EL LLIBRE DE L’ALUMNE D’UN COP D’ULL

 

Consulta l’índex del llibre, descarrega’t una unitat de mostra i descobreix com s’organitzen els continguts dins d’una unitat i la metodologia d’ensenyament que s’aplica.

RECURSOS A ADVANTAGE

 

Macmillan Advantage es un espai dissenyat per fer la teva vida més fàcil, amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Aquí no només trobaràs tots els materials que necessites per a les teves classes, sinó també legislació, formació, etc… per fer les teves tasques habituals més senzilles i agradables.

Aquests són els recursos disponibles a Advantage per Desenvolupament Socioafectiu: