PRESENTACIÓ
LLIBRE DE L'ALUMNE
ADVANTAGE

DESENVOLUPAMENT COGNITIU I MOTOR

 

  • L’objectiu principal d’aquest llibre és dotar els futurs educadors dels coneixements necessaris per entendre el desenvolupament humà en les diferents àrees: sensorial, motora, cognitiva i psicomotora.
  • Els continguts estan estructurats en nou unitats de treball. La primera ofereix una visió general del desenvolupament humà i les vuit unitats restants aborden les diferents àrees en blocs de dues unitats: en la primera unitat de cada un dels blocs s’ofereix una visió més teòrica i en la segona es plantegen la intervenció, les alteracions i l’avaluació.
  • Totes les unitats compten amb activitats i casos pràctics per facilitar la comprensió dels continguts, i amb un esquema d’idees clau i una revista educativa per consolidar els conceptes apresos.
  • S’ofereix al professor usuari el servei exclusiu Macmillan Advantage, on pot trobar en un mateix lloc una completa bateria de materials complementaris per garantir una atenció personalitzada als alumnes.

AUTOR:

María Ovejero

EL LLIBRE DE L’ALUMNE D’UN COP D’ULL

 

Consulta l’índex del llibre, descarrega’t una unitat de mostra i descobreix com s’organitzen els continguts dins d’una unitat i la metodologia d’ensenyament que s’aplica.

RECURSOS A ADVANTAGE

 

Macmillan Advantage es un espai dissenyat per fer la teva vida més fàcil, amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Aquí no només trobaràs tots els materials que necessites per a les teves classes, sinó també legislació, formació, etc… per fer les teves tasques habituals més senzilles i agradables.

Aquests són els recursos disponibles a Advantage per Desenvolupament Cognitiu i Motor: