PRESENTACIÓ
EL LLIBRE D'UN COP D'DULL
ADVANTAGE

AUTONOMIA PERSONAL I SALUT INFANTIL

 

  • L’objectiu principal del llibre és dotar l’educador dels coneixements necessaris per prevenir les principals alteracions de salut en la infància, detectar-les i actuar davant d’elles. S’hi dóna una especial importància a les actuacions preventives per permetre un desenvolupament sa i feliç en el període de 0 a 6 anys.
  • Els continguts d’aquest llibre es troben estructurats en vuit unitats. Cada unitat es desenvolupa mitjançant explicacions teòriques acompanyades d’un gran nombre de Casos Pràctics i Activitats, que es corresponen amb diferents àmbits de la salut infantil: creixement, alimentació, son, adquisició d’hàbits, accidents i malalties infantils, higiene…, que permeten una assimilació eficient dels coneixements adquirits.
  • S’ofereix al professor usuari el servei exclusiu Advantage, on pot trobar en un mateix lloc una completa bateria de materials complementaris per garantir una atenció personalitzada als alumnes.

AUTORS:

Jaume Bruguera Busquets i Maria Elena Corbí León

EL LLIBRE D’UN COP D’DULL

 

Consulta l’índex del llibre, descarrega’t una unitat de mostra i descobreix com s’organitzen els continguts dins d’una unitat i la metodologia d’ensenyament que s’aplica.

RECURSOS A ADVANTAGE

 

Advantage es un espai dissenyat per fer la teva vida més fàcil, amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Aquí no només trobaràs tots els materials que necessites per a les teves classes, sinó també legislació, formació, etc… per fer les teves tasques habituals més senzilles i agradables.

Aquests són els recursos disponibles a Advantage per Autonomia Personal i Salut Infantil: