PRESENTACIÓ
LLIBRE DE L'ALUMNE
ADVANTAGE

ENGLISH FOR OFFICE APPLICATIONS (contingut en anglès)

 

  • With this book you will learn how to use a wide variety of computer applications that are commonly used at home and at the office.
  • This handbook offers a practical approach to applications such as Microsoft Office 2007, GIMP for image manipulation, or Windows Movie Maker for video editing.
  • Learn and practice English while solving a wide variety of tasks and finding solutions to practical case studies.
  • S’ofereix al professor usuari el servei exclusiu Macmillan Advantage, on pot trobar en un mateix lloc una completa bateria de materials complementaris per garantir una atenció personalitzada als alumnes.

AUTORS:

Beatriz Papaseit Fernández, María Zabala Peña, Pilar Caballero, César Mena i José Murillo

EL LLIBRE DE L’ALUMNE D’UN COP D’ULL

 

Consulta l’índex del llibre, descarrega’t una unitat de mostra i descobreix com s’organitzen els continguts dins d’una unitat i la metodologia d’ensenyament que s’aplica.

RECURSOS A ADVANTAGE

 

Macmillan Advantage es un espai dissenyat per fer la teva vida més fàcil, amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Aquí no només trobaràs tots els materials que necessites per a les teves classes, sinó també legislació, formació, etc… per fer les teves tasques habituals més senzilles i agradables.

Aquests són els recursos disponibles a Advantage per English for Office Applications: