PRESENTACIÓ
LLIBRE DE L'ALUMNE
ADVANTAGE

APLICACIONS INFORMÀTIQUES

 

  • Aquest llibre és una completa guia per arribar a dominar les aplicacions informàtiques més utilitzades en l’actualitat, tant en el dia a dia professional com en la vida quotidiana.
  • El manual es centra en l’estudi de l’equip informàtic i els seus components i en la descripció detallada de les aplicacions del Microsoft® Office 2013, a més de GIMP per al tractament d’imatges i Windows Movie Maker per a l’edició de vídeo.
  • Els continguts s’hi desenvolupen, de forma pràctica i amena , en 15 unitats unitats, que compten amb nombrosos exemples, activitats i casos pràctics resolts.
  • Finalment, s’hi inclou un projecte global de contextualització professional, que trasllada tots els continguts del llibre a la vida real.
  •  S’ofereix al professor usuari el servei exclusiu Macmillan Advantage, on pot trobar en un mateix lloc una completa bateria de materials complementaris per garantir una atenció personalitzada als alumnes.
  • Tots els llibres vénen amb un codi per accedir a , un pas endavant dins de les eines d’avaluació que permet generar multitud d’exàmens i possibilita que el professor interactuï amb els seus alumnes:

– El professor pot crear una classe, vincular als seus alumnes per realitzar i corregir els seus exàmens i fer un seguiment de l’evolució de cada alumne.

– L’alumne pot realitzar infinitat d’autoavaluacions, ajudant-lo a millorar els seus resultats i a afermar l’aprenentatge adquirit a classe.

AUTORS:

Pilar Caballero, José Murillo y César Mena

El llibre de l’alumne d’un cop d’ull

 

Consulta l’índex del llibre, descarrega’t una unitat de mostra i descobreix com s’organitzen els continguts dins d’una unitat i la metodologia d’ensenyament que s’aplica.

RECURSOS A ADVANTAGE

 

Macmillan Advantage es un espai dissenyat per fer la teva vida més fàcil, amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Aquí no només trobaràs tots els materials que necessites per a les teves classes, sinó també legislació, formació, etc… per fer les teves tasques habituals més senzilles i agradables.

Aquests són els recursos disponibles a Advantage per Aplicacions Informàtiques: