PRESENTACIÓ
LLIBRE DE L'ALUMNE
ADVANTAGE

EMPRESA I ADMINISTRACIÓ

 

 

  • En aquest llibre es desenvolupen els continguts necessaris per exercir la funció de suport administratiu en les tasques que es duen a terme a l’empresa amb relació a les seves obligacions fiscals i a la seva relació amb organismes públics.
  • Actualitzat amb les darreres modificacions legislatives, en cadascuna de les seves 9 unitats de treball els continguts es tracten de manera pràctica amb un repte inicial que l’alumne ha de completar al final de la unitat i nombrosos exemples, esquemes i casos pràctics, així como una avaluació tipus test per repassar tots els continguts tractats.
  • El llibre conté un codi d’accés al material digital on, a més del llibre, poden trobar enllaços a pàgines web recomanades, documents i activitats interactives.
  • Macmillan t’ofereix els més variats recursos per a professors disponibles en Macmillan Advantage: solucionaris, projectes finals, presentacions multimèdia, generador de proves d’avaluació, etc.

AUTORS:

Jaime José Antón Pérez, Susana Garijo de Miguel i Marçal Subiràs i Pugibet

El llibre de l’alumne d’un cop d’ull

 

Consulta l’índex del llibre, descarrega’t una unitat de mostra i descobreix com s’organitzen els continguts dins d’una unitat i la metodologia d’ensenyament que s’aplica.

RECURSOS A ADVANTAGE

 

Macmillan Advantage és un espai amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Aquí no sols trobaràs tots els materials que necessites per a les teves classes, sinó també legislació, formació, etc.

Aquests són els recursos disponibles a Advantage Empresa i Administració: