PRESENTACIÓ
LLIBRE DE L'ALUMNE
ADVANTAGE

SISTEMES DE TRANSMISSIÓ I FRENADA

 

  • Aquest llibre desenvolupa de manera teòrica i pràctica els principals elements que realitzen la transmissió de la força i el moviment en els vehicles actuals, així com els diferents sistemes de fre.
  • Està format per 14 unitats didàctiques on s’expliquen detalladament els diferents sistemes, a més de les principals reparacions que s’hi realitzen.
  • És un llibre pràctic i molt complet, on totes les unitats estan il·lustrades amb un gran nombre de fotografies i dibuixos, i on també trobareu interessants Tècniques, casos pràctics i Activitats, per consolidar i aplicar tots els conceptes i procediments.
  • S’ofereix al professor usuari el servei exclusiu Macmillan Advantage, on pot trobar en un mateix lloc una completa bateria de materials complementaris per garantir una atenció personalitzada als alumnes.
  • Tots els llibres vénen amb un codi per accedir a , un pas endavant dins de les eines d’avaluació que permet generar multitud d’exàmens i possibilita que el professor interactuï amb els seus alumnes:

– El professor pot crear una classe, vincular als seus alumnes per realitzar i corregir els seus exàmens i fer un seguiment de l’evolució de cada alumne.

– L’alumne pot realitzar infinitat d’autoavaluacions, ajudant-lo a millorar els seus resultats i a afermar l’aprenentatge adquirit a classe.

Novetats del llibre:

 

  • Els continguts es donen d’una forma més sintetitzada. Les unitats són més compactes, oferint una visió dels continguts més global a l’alumne.
  • Els continguts teòrics s’expliquen a través de la pràctica.
  • Totes les activitats són noves.
  • S’inclouen normes de seguretat referides a híbrids i elèctrics.

AUTORS:

José Villar Paúl y José Ignacio Rodríguez García

El llibre de l’alumne d’un cop d’ull

 

Consulta l’índex del llibre, descarrega’t una unitat de mostra i descobreix com s’organitzen els continguts dins d’una unitat i la metodologia d’ensenyament que s’aplica.

RECURSOS A ADVANTAGE

 

Macmillan Advantage es un espai dissenyat per fer la teva vida més fàcil, amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Aquí no només trobaràs tots els materials que necessites per a les teves classes, sinó també legislació, formació, etc… per fer les teves tasques habituals més senzilles i agradables.

Aquests són els recursos disponibles a Advantage per Sistemes de Transmissió i Frenada: