PRESENTACIÓ
LLIBRE DE L'ALUMNE
ADVANTAGE

SISTEMES DE SEGURITAT I CONFORT

 

  • En aquest llibre es realitza un un estudi detallat dels principals sistemes de seguretat i confortabilitat dels vehicles actuals. S’hi desenvolupen els fonaments físics i elèctrics dels diferents sistemes, des dels equips de so i seguretat, tancament i antirobatori, fins als sistemes de confort, calefacció, aire condicionat, climatització i carrosseria i vidres. L’última unitat recull les mesures de prevenció de riscos laborals i les normes de gestió de residus en el taller d’electromecànica.
  • El llibre consta de vuit unitats didàctiques acompanyades d’un gran nombre de dibuixos, fotografies esquemes elèctrics, a més de Tècniques, Casos pràctics i Activitats, per tal d’exercitar i potenciar els continguts apresos. Totes les unitats finalitzen amb una Autoavaluació, que et permetrà comprovar i consolidar l’aprenentatge.
  • Per últim, s’hi inclou un Projecte final, en què l’estudiant podrà aplicar una gran part dels continguts estudiats i preparar-se per desenvolupar la seva carrera professional.
  • S’ofereix al professor usuari el servei exclusiu Macmillan Advantage, on pot trobar en un mateix lloc una completa bateria de materials complementaris per garantir una atenció personalitzada als alumnes.
  • Tots els llibres vénen amb un codi per accedir a , un pas endavant dins de les eines d’avaluació que permet generar multitud d’exàmens i possibilita que el professor interactuï amb els seus alumnes:

– El professor pot crear una classe, vincular als seus alumnes per realitzar i corregir els seus exàmens i fer un seguiment de l’evolució de cada alumne.
– L’alumne pot realitzar infinitat d’autoavaluacions, ajudant-lo a millorar els seus resultats i a afermar l’aprenentatge adquirit a classe.

AUTORS:

Miguel Ángel Pérez Belló y Juan Jesús Martín Hernández

EL LLIBRE  DE L’ALUMNE D’UN COP D’ULL

 

Consulta l’índex del llibre, descarrega’t una unitat de mostra i descobreix com s’organitzen els continguts dins d’una unitat i la metodologia d’ensenyament que s’aplica.

RECURSOS A ADVANTAGE

 

Macmillan Advantage es un espai dissenyat per fer la teva vida més fàcil, amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Aquí no només trobaràs tots els materials que necessites per a les teves classes, sinó també legislació, formació, etc… per fer les teves tasques habituals més senzilles i agradables.

Aquests són els recursos disponibles a Advantage per Sistemes de Seguretat i Confort: