PRESENTACIÓ
LLIBRE DE L'ALUMNE
ADVANTAGE

SISTEMES DE CÀRREGA I ARRENCADA

 

  • Aquest llibre consta de 10 unitats, en què es desenvolupen els continguts imprescindibles per entendre els fenòmens elèctrics, magnètics i electrònics, i que permetran detectar i reparar avaries del circuit de càrrega i arrencada, així com tenir una base sòlida sobre aquests fenòmens.
  • Al llarg de les unitats, hi ha un nombre important de fotografies i il·lustracions que acompanyen els continguts, i en especial els Casos pràctics i les Tècniques,, que s’ocupen de la part pràctica del text.
  • A més, totes les unitats contenen Activitats que reforcen els aprenentatges. Totes les unitats es tanquen amb una pàgina d’Activitats finals i una Autoavaluació, amb les solucions al final del llibre.
  • El llibre finalitza amb un Projecte final en què es plantegen diverses avaries del sistema de càrrega i arrencada.
  • S’ofereix al professor usuari el servei exclusiu Macmillan Advantage, on pot trobar en un mateix lloc una completa bateria de materials complementaris per garantir una atenció personalitzada als alumnes.
  • Tots els llibres vénen amb un codi per accedir a , un pas endavant dins de les eines d’avaluació que permet generar multitud d’exàmens i possibilita que el professor interactuï amb els seus alumnes:

– El professor pot crear una classe, vincular als seus alumnes per realitzar i corregir els seus exàmens i fer un seguiment de l’evolució de cada alumne.

– L’alumne pot realitzar infinitat d’autoavaluacions, ajudant-lo a millorar els seus resultats i a afermar l’aprenentatge adquirit a classe.

AUTOR:

Margarita Calsina Fleta

EL LLIBRE DE L’ALUMNE D’UN COP D’ULL

 

Consulta l’índex del llibre, descarrega’t una unitat de mostra i descobreix com s’organitzen els continguts dins d’una unitat i la metodologia d’ensenyament que s’aplica.

RECURSOS A ADVANTAGE

 

Macmillan Advantage es un espai dissenyat per fer la teva vida més fàcil, amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Aquí no només trobaràs tots els materials que necessites per a les teves classes, sinó també legislació, formació, etc… per fer les teves tasques habituals més senzilles i agradables.

 

Aquests són els recursos disponibles a Advantage per Sistemes de Càrrega i Arrencada: