PRESENTACIÓN
LLIBRE DE L'ALUMNE
ADVANTAGE

SISTEMES AUXILIARS DEL MOTOR

 

  • Aquest llibre descriu, en el decurs de nou unitats, el funcionament dels principals sistemes auxiliars del motor, com els d’encesa, d’injecció en motors de gasolina i dièsel, de sobrealimentació i anticontaminació
  • A partir de l’estudi dels principis teòrics bàsics d’aquests, s’arriba a la comprensió dels sistemes que s’utilitzen avui dia.
  • Complementa els continguts un gran nombre d’imatges i esquemes, així com Tècniques, Activitats, Casos pràctics i Exemples amb els quals exercitar i potenciar els continguts apresos. Totes les unitats s’acaben amb una Autoavaluació que permetrà comprovar i confirmar l’aprenentatge.
  • Finalment, s’inclou un Projecte final en el qual l’estudiant pot aplicar gran part dels continguts estudiats i preparar-se per desenvolupar la seva carrera professional.
  •  S’ofereix al professor usuari el servei exclusiu Macmillan Advantage, on pot trobar en un mateix lloc una completa bateria de materials complementaris per garantir una atenció personalitzada als alumnes.
  • Tots els llibres vénen amb un codi per accedir a , un pas endavant dins de les eines d’avaluació que permet generar multitud d’exàmens i possibilita que el professor interactuï amb els seus alumnes:

– El professor pot crear una classe, vincular als seus alumnes per realitzar i corregir els seus exàmens i fer un seguiment de l’evolució de cada alumne.
– L’alumne pot realitzar infinitat d’autoavaluacions, ajudant-lo a millorar els seus resultats i a afermar l’aprenentatge adquirit a classe.

AUTOR:

Enrique Sánchez Fernández

EL LLIBRE DE L’ALUMNE D’UN COP D’ULL

 

Consulta l’índex del llibre, descarrega’t una unitat de mostra i descobreix com s’organitzen els continguts dins d’una unitat i la metodologia d’ensenyament que s’aplica.

RECURSOS EN ADVANTAGE

 

Macmillan Advantage es un espai dissenyat per fer la teva vida més fàcil, amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Aquí no només trobaràs tots els materials que necessites per a les teves classes, sinó també legislació, formació, etc… per fer les teves tasques habituals més senzilles i agradables.

Aquests són els recursos disponibles a Advantage per Sistemes Auxiliars del Motor: