PRESENTACIÓ
LLIBRE DE L'ALUMNE
ADVANTAGE

Circuits de Fluids. Suspensió i Direcció

 

  •  Els continguts del llibre es distribueixen en dotze unitats. La primera desenvolupa les mesures de seguretat i el tractament de residus al taller d’electromecànica. Les següents unitats es dediquen als fonaments de la hidràulica i la pneumàtica, per continuar amb l’estudi i l’anàlisi dels sistemes de suspensió i direcció dels vehicles, i finalitzant amb la unitat de rodes.
  • Els continguts s’hi aborden usant gràfics, esquemes i fotografies dels circuits i els seus components. Els apartats dedicats a la pràctica, coms’intercalen a la unitat, usant dades reals de fabricants, manuals de reparació, etc. Al final de cada unitat, s’hi plantegen una sèrie d’Activitats finals i una Autoavaluació.
  • El llibre finalitza amb un Projecte final en què s’apliquen els continguts estudiats a les unitats per al muntatge dels circuits de fluids, la suspensió i la direcció en situacions reals, que es plantegen en els treballs de manteniment de vehicles en els tallers.
  • S’ofereix al professor usuari el servei exclusiu Macmillan Advantage, on pot trobar en un mateix lloc una completa bateria de materials complementaris per garantir una atenció personalitzada als alumnes.
  • Tots els llibres vénen amb un codi per accedir a , un pas endavant dins de les eines d’avaluació que permet generar multitud d’exàmens i possibilita que el professor interactuï amb els seus alumnes:

– El professor pot crear una classe, vincular als seus alumnes per realitzar i corregir els seus exàmens i fer un seguiment de l’evolució de cada alumne.
– L’alumne pot realitzar infinitat d’autoavaluacions, ajudant-lo a millorar els seus resultats i a afermar l’aprenentatge adquirit a classe.

AUTORS:

Esteban José Domínguez y Julián Ferrer

El llibre de l’alumne d’un cop d’ull

 

Consulta l’índex del llibre, descarrega’t una unitat de mostra i descobreix com s’organitzen els continguts dins d’una unitat i la metodologia d’ensenyament que s’aplica.

RECURSOS A ADVANTAGE

 

Macmillan Advantage es un espai dissenyat per fer la teva vida més fàcil, amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Aquí no només trobaràs tots els materials que necessites per a les teves classes, sinó també legislació, formació, etc… per fer les teves tasques habituals més senzilles i agradables.

Aquests són els recursos disponibles a Advantage per  Circuits de Fluids. Suspensió i Direcció: