PRESENTACIÓ
ADVANTAGE2

EMPRESA I ADMINISTRACIÓ

Edició actualitzada 2024

  • Els continguts revisats i actualitzats et permeten impartir les matèries tenint en compte els canvis produïts al sector:
    • Actualització de les darreres modificacions legislatives.
    • Recull els continguts necessaris per exercir la funció de suport administratiu a les tasques que es porten a terme a l’empresa referides a les seves obligacions fiscals i a la seva relació amb
      organismes públics.
  • En aquest llibre es desenvolupen els continguts necessaris per exercir la funció de suport administratiu en les tasques que es duen a terme a l’empresa amb relació a les seves obligacions fiscals i a la seva relació amb organismes públics.
  • Actualitzat amb les darreres modificacions legislatives, en cadascuna de les seves 9 unitats de treball els continguts es tracten de manera pràctica amb un repte inicial que l’alumne ha de completar al final de la unitat i nombrosos exemples, esquemes i casos pràctics, així como una avaluació tipus test per repassar tots els continguts tractats.
  • El llibre conté un codi d’accés al material digital on podreu trobar enllaços a pàgines web recomanades i altres recursos digitals per a docents i alumnat.
  • Macmillan Education t’ofereix els més variats recursos per a professors disponibles en Advantage: Programacions per resultats d’aprenentatge, solucionaris, projectes finals, presentacions multimèdia, generador de proves d’avaluació, etc.

AUTORS:

Susana Garijo De Miguel, Jaime José Antón Pérez, Marçal Subiràs i Pugibet

RECURSOS A ADVANTAGE

 

Advantage és un espai amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Aquí no sols trobaràs tots els materials que necessites per a les teves classes, sinó també legislació, formació, etc.

Aquests són els recursos disponibles a Advantage Empresa i Administració: