Circuits de Fluids. Suspensió i Direcció

CIRCUITS DE FLUIDS. SUSPENSIÓ I DIRECCIÓ

Edició actualitzada 2024

 

Els continguts del llibre es distribueixen en dotze unitats. La primera desenvolupa les mesures de seguretat i el tractament de residus al taller d’electromecànica. Les següents unitats es dediquen als fonaments de la hidràulica i la pneumàtica, per continuar amb l’estudi i l’anàlisi dels sistemes de suspensió i direcció dels vehicles, i finalitzant amb la unitat de rodes.

Els continguts s’hi aborden usant gràfics, esquemes i fotografies dels circuits i els seus components. Els apartats dedicats a la pràctica, coms’intercalen a la unitat, usant dades reals de fabricants, manuals de reparació, etc. Al final de cada unitat, s’hi plantegen una sèrie d’Activitats finals i una Autoavaluació.

El llibre finalitza amb un Projecte final en què s’apliquen els continguts estudiats a les unitats per al muntatge dels circuits de fluids, la suspensió i la direcció en situacions reals, que es plantegen en els treballs de manteniment de vehicles en els tallers.


CONTINGUTS ACTUALITZATS

  • Pla de prevenció de riscos laborals i pla de tractament de residus.
  • Nous circuits dissenyats amb programes informàtics i circuits reals per aplicar a circuits hidràulics reals.
  • Actualització de processos utilitzant les últimes tecnologies. S’hi inclouen la direcció mecànica, el control electrònic a les quatre rodes, i el nou etiquetatge de pneumàtics.


PENSANT EN LA DIVERSITAT A L’AULA

Llibres molt motivadors i ben estructurats, amb un llenguatge senzill i clar, i amb situacions adaptades a l’entorn laboral. Disposes d’una gran varietat de materials per treballar amb els diferents nivells del teu alumnat, com annexos, avaluacions…

Totes les unitats estan il·lustrades amb un gran nombre de fotografies i dibuixos, i posseeixen interessants Tècniques, Casos pràctics i Activitats, per consolidar i aplicar tots els conceptes i procediments.


TOTS ELS RECURSOS QUE NECESSITES

Totes les programacions, solucionaris, fotocopiables, avaluacions, Kahoots… disponibles a Advantage, la plataforma exclusiva per a usuaris Macmillan Education, l’aliada perfecta per fer el teu dia a dia més senzill i les teves classes encara més dinàmiques i inspiradores.


SERVEI I COMPROMÍS

Amb la garantia i experiència de Macmillan Education en Formació Professional. 

 

 


ISBNs

Circuits de Fluids. Suspensió i Direcció – Nova Edició 2024 – ISBN: 978-84-19636-11-9

Motors. Nova Edició 2024 – ISBN: 978-84-19062-82-6

Mecanització Bàsica. Nova Edició 2024 – ISBN: 978-84-19636-14-0

Sistemes de Càrrega i Arrencada. Nova Edició 2024 – ISBN: 978-84-19636-12-6


AUTORIA:

Esteban José Domínguez Soriano

Julián Ferrer Ruiz


 

Vols veure la resta de novetats per al curs 2024-25?


En vols saber més?

Ens encantaria ajudar-te a trobar la solució perfecta per a les teves classes.

 

RECURSOS A ADVANTAGE

 

Advantage es un espai dissenyat per fer la teva vida més fàcil, amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Aquí no només trobaràs tots els materials que necessites per a les teves classes, sinó també legislació, formació, etc… per fer les teves tasques habituals més senzilles i agradables.

Aquests són els recursos disponibles a Advantage per  Circuits de Fluids. Suspensió i Direcció: