PRESENTACIÓ
LLIBRE DE L'ALUMNE
ADVANTAGE

RELACIONS EN L’ENTORN DE TREBALL

 

  • Com aconseguir que les relacions que s’estableixen en l’entorn laboral suposin un valor afegit al producte i /o servei que ofereix l’empresa?
  • Aquesta qüestió, tan important de resoldre en el competitiu món empresarial en què avui ens movem, es troba desglossada i analitzada detalladament al llarg d’aquesta obra.
  • Aspectes com el lideratge, la motivació, la comunicació, les reunions de treball, la negociació o els conflictes laborals hi són abordats de forma amena, senzilla i esquemàtica, recolzant-se en tot moment en l’ús i l’aplicació de les noves tecnologies i en un bon nombre d’activitats i casos pràctics, tant proposats com resolts, fomentant a més l’activitat participativa de l’alumnat.
  • Innovació i qualitat són les pedres angulars sobre les quals s’ha desenvolupat aquest projecte; per tant, aquest llibre és una eina perfectament adaptada i actualitzada a qualsevol tipus d’organització empresarial.
  • S’ofereix al professor usuari el servei exclusiu Macmillan Advantage, on pot trobar en un mateix lloc una completa bateria de materials complementaris per garantir una atenció personalitzada als alumnes.

AUTORS:

Pilar Aparicio y Rosa Blanco

EL LLIBRE DE L’ALUMNE D’UN COP D’ULL

Consulta l’índex del llibre, descarrega’t una unitat de mostra i descobreix com s’organitzen els continguts dins d’una unitat i la metodologia d’ensenyament que s’aplica.

RECURSOS EN ADVANTAGE

 

Macmillan Advantage és un espai dissenyat per fer la teva vida més fàcil, amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Aquí no només trobaràs tots els materials que necessites per les teves classes, sinó també legislació, formació, etc … per fer les teves tasques habituals més senzilles i agradables.

Aquests són els recursos disponibles a Advantage per Relacions en l’Entorn de Treball: