PRESENTACIÓ
LLIBRE DE L'ALUMNE
ADVANTAGE

FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL

 

  • Aquest llibre analitza, al llarg de catorze unitats didàctiques, els continguts específics del mòdul de FOL, comuns a totes les famílies professionals de la Formació Professional.
  • Permet adquirir els coneixements específics per a la pràctica diària i la futura incorporació al mercat laboral, mitjançant un procediment actiu basat en estudiar comprenent, a través d’Exemples, Casos pràctics resolts i per resoldre, Activitats, Al teu entorn, La teva família professional, En què ens equivoquem, Premsa a l’aula i una Autoavaluació per consolidar els continguts. Al final, es proposa un Projecte final que engloba tot l’estudiat.
  • Tots els continguts s’hi tracten de forma senzilla i pràctica, amb un llenguatge clar que permet que els estudiants de totes les famílies professionals els comprenguin i els apliquin intuïtivament al seu sector d’activitat professional.
  • S’ofereix al professor usuari el servei exclusiu Macmillan Advantage, on pot trobar en un mateix lloc una completa bateria de materials complementaris per garantir una atenció personalitzada als alumnes.
  • Tots els llibres vénen amb un codi per accedir a , un pas endavant dins de les eines d’avaluació que permet generar multitud d’exàmens i possibilita que el professor interactuï amb els seus alumnes:

– El professor pot crear una classe, vincular als seus alumnes per realitzar i corregir els seus exàmens i fer un seguiment de l’evolució de cada alumne.

– L’alumne pot realitzar infinitat d’autoavaluacions, ajudant-lo a millorar els seus resultats i a afermar l’aprenentatge adquirit a classe.

AUTORS:

Juan Carlos Álvarez Martínez, Pilar Herráez Vidal y Miguel Ángel Prieto García

EL LLIBRE DE L’ALUMNE D’UN COP D’ULL

 

Consulta l’índex del llibre, descarrega’t una unitat de mostra i descobreix com s’organitzen els continguts dins d’una unitat i la metodologia d’ensenyament que s’aplica.

RECURSOS EN ADVANTAGE

 

Macmillan Advantage és un espai dissenyat per fer la teva vida més fàcil, amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Aquí no només trobaràs tots els materials que necessites per les teves classes, sinó també legislació, formació, etc … per fer les teves tasques habituals més senzilles i agradables.

Aquests són els recursos disponibles a Advantage per Formació y Orientació Laboral: