PRESENTACIÓ
LLIBRE DE L'ALUMNE
ADVANTAGE

OFIMÀTICA I PROCÉS DE LA INFORMACIÓ

 

  • Aquest llibre és una completa guia per arribar a dominar les aplicacions informàtiques més utilitzades en l’actualitat, tant en el dia a dia professional com en la vida quotidiana.
  • El manual es centra en una descripció detallada de les aplicacions Microsoft® Office 2007,en versió catalana en els casos disponibles, a més del GIMP per al tractament d’imatges i el Windows Movie Maker per a l’edició de vídeo. A més, també il·lustra l’estudi de l’equip informàtic, els seus components i el maneig de xarxes informàtiques, i tot això aplicat als dos sistemes operatius més utilitzats en l’actualitat: el Windows 7 i el Linux-Ubuntu.
  • El llibre s’acompanya d’un Quadern d’Activitats, per posar en pràctica els coneixements adquirits, i d’un CD, amb aplicacions informàtiques addicionals i recursos per resoldre les activitats, tant del llibre com del quadern.
  • S’ofereix al professor usuari el servei exclusiu Macmillan Advantage, on pot trobar en un mateix lloc una completa bateria de materials complementaris per garantir una atenció personalitzada als alumnes.

AUTORS:

Pilar Caballero, César Mena i José Murillo

EL LLIBRE DE L’ALUMNE D’UN COP D’ULL

 

Consulta l’índex del llibre, descarrega’t una unitat de mostra i descobreix com s’organitzen els continguts dins d’una unitat i la metodologia d’ensenyament que s’aplica.

RECURSOS A ADVANTAGE

 

Macmillan Advantage es un espai dissenyat per fer la teva vida més fàcil, amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Aquí no només trobaràs tots els materials que necessites per a les teves classes, sinó també legislació, formació, etc… per fer les teves tasques habituals més senzilles i agradables.

Aquests són els recursos disponibles a Advantage per Ofimàtica i Procés de la Informació: