PRESENTACIÓ
LLIBRE DE L’ALUMNE
ADVANTAGE

PROMOCIÓ DE LA SALUT I SUPORT PSICOLÒGIC AL PACIENT

 

L’objectiu principal d’aquest llibre és desenvolupar habilitats psicològiques de resposta davant de situacions a les quals l’alumne s’enfrontarà en la seva tasca professional diària.

 

  • Es tracten aspectes psicològics com l’empatia, l’assertivitat o l’autoestima, que resultaran als alumnes de gran ajuda en el futur entorn professional, així com en la seva vida diària.

  • Es proposa treballar de forma col·laborativa, a través de casos pràctics, per així fomentar la creativitat i l’esperit crític.

  • Veure demo digital.

AUTORAS:

Mª Henar Portillo Rubiales, Raquel Mª Portillo Rubiales

El llibre de l’alumne d’un cop d’ull

Consulta l’índex del llibre, descarrega’t una unitat de mostra i descobreix com s’organitzen els continguts dins d’una unitat i la metodologia d’ensenyament que s’aplica.

RECURSOS A ADVANTAGE

 

Macmillan Advantage es un espai dissenyat per fer la teva vida més fàcil, amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Aquí no només trobaràs tots els materials que necessites per a les teves classes, sinó també legislació, formació, etc… per fer les teves tasques habituals més senzilles i agradables.

Aquests són els recursos disponibles a Advantage per Promoció de la Salut i Suport Psicològic al Pacient: