PRESENTACIÓ
LLIBRE DE L’ALUMNE
ADVANTAGE

OPERACIONS ADMINISTRATIVES I DOCUMENTACIÓ SANITÀRIA

 

L’objectiu d’aquest llibre és explicar l’organització del nostre sistema sanitari, analitzar els diversos tipus de documentació sanitària i ensenyar als alumnes a desenvolupar les tasques administratives i de gestió pròpies de l’auxiliar d’infermeria.

 

  •   A través de la llicència digital inclosa en el llibre en paper, tant el professor com l’alumne comptaran amb accés al llibre digital amb continguts addicionals relacionats amb els documents sanitaris, la forma d’elaborar una factura o una comanda amb Excel, dur a terme la gestió del fitxer de pacients a través d’Axon, etc. Veure demo digital.

  • Els continguts teòrics estan actualitzats amb l’última legislació, com la cobertura poblacional en el Sistema Nacional de Salut arran de la publicació del Reial Decret-Llei 7/2018, de 27 de juliol. La teoria s’acompanya de pràctiques sobre gestions pròpies d’un auxiliar d’infermeria.

AUTORA:

Astrid Losada

El llibre de l’alumne d’un cop d’ull

Consulta l’índex del llibre, descarrega’t una unitat de mostra i descobreix com s’organitzen els continguts dins d’una unitat i la metodologia d’ensenyament que s’aplica.

RECURSOS A ADVANTAGE

 

Macmillan Advantage es un espai dissenyat per fer la teva vida més fàcil, amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Aquí no només trobaràs tots els materials que necessites per a les teves classes, sinó també legislació, formació, etc… per fer les teves tasques habituals més senzilles i agradables.

Aquests són els recursos disponibles a Advantage per Operacions Administratives i Documentació Sanitària: