PRESENTACIÓ
LLIBRE DE L’ALUMNE
ADVANTAGE

HIGIENE DEL MEDI HOSPITALARI I NETEJA DEL MATERIAL

 

L’objectiu d’aquest llibre és que sigui una guia d’estudi teòric i pràctic per formar els alumnes en el desenvolupament de les funcions del tècnic de Cures Auxiliars d’Infermeria.

 

  • Es tracten els temes que l’alumne realment usarà en el seu futur professional, com continguts sobre esterilització i la central, on es posen de relleu els controls d’esterilització i els microorganismes, que es tracten de forma fisiològica més que estructural. A més, s’enfoca en la part de les malalties, introduint algun aspecte clínic de cada malaltia, i es podran posar en pràctica les mesures per a la prevenció de les malalties nosocomials, així com els protocols a seguir en cas d’infecció.

  •   S’actualitza la normativa relacionada amb la gestió de residus.

  • Veure demo digital.

AUTORS:

Emilio Cáceres, Tania Amanda García de la Parra, Ana María Pérez.

El llibre de l’alumne d’un cop d’ull

 

Consulta l’índex del llibre, descarrega’t una unitat de mostra i descobreix com s’organitzen els continguts dins d’una unitat i la metodologia d’ensenyament que s’aplica.

RECURSOS A ADVANTAGE

 

Macmillan Advantage es un espai dissenyat per fer la teva vida més fàcil, amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Aquí no només trobaràs tots els materials que necessites per a les teves classes, sinó també legislació, formació, etc… per fer les teves tasques habituals més senzilles i agradables.

Aquests són els recursos disponibles a Advantage per Higiene del Medi Hospitalari i Neteja del Material: