PRESENTACIÓ
LLIBRE DE L'ALUMNE
ADVANTAGE

Mecanitzat Bàsic

 

  • Aquest llibre descriu les principals tècniques de mecanització que es realitzen en els tallers d’electromecànica i carrosseria durant les operacions de reparació i manteniment dels vehicles.
  • Està format per 9 unitats didàctiques on s’expliquen les diferents tècniques de mecanitzat, així com els materials sobre els quals es realitzen i les eines amb les que es duen a terme.
  • És un llibre pràctic i senzill, on la pròpia teoria és pràctica, amb abundants fotografies i dibuixos, així com múltiples Activitats i Casos Pràctics.
  • S’ofereix al professor usuari el servei exclusiu Macmillan Advantage, on pot trobar en un mateix lloc una completa bateria de materials complementaris per garantir una atenció personalitzada als alumnes.
  • Tots els llibres vénen amb un codi per accedir a , un pas endavant dins de les eines d’avaluació que permet generar multitud d’exàmens i possibilita que el professor interactuï amb els seus alumnes:

– El professor pot crear una classe, vincular als seus alumnes per realitzar i corregir els seus exàmens i fer un seguiment de l’evolució de cada alumne.

– L’alumne pot realitzar infinitat d’autoavaluacions, ajudant-lo a millorar els seus resultats i a afermar l’aprenentatge adquirit a classe.

 

Novetats del llibre:

 

  • El llibre està escrit des de zero, amb un nou autor, Juanjo Bertol, amb nous continguts i activitats.
  • Nous continguts: màquines eines, materials, dibuix tècnic i processos científics. Aquest mòdul és clau ja que serveix com a base tècnica per a tot el cicle.
  • S’han inclòs activitats de continuïtat al llarg del mòdul: peces sobre les que es realitzen, des de zero, tots els processos de mecanitzat.

AUTOR:

Juanjo Bertol

EL LLIBRE DE L’ALUMNE D’UN COP D’ULL

 

Consulta l’índex del llibre, descarrega’t una unitat de mostra i descobreix com s’organitzen els continguts dins d’una unitat i la metodologia d’ensenyament que s’aplica.

RECURSOS A ADVANTAGE

 

Macmillan Advantage es un espai dissenyat per fer la teva vida més fàcil, amb tots els recursos en un mateix lloc, accessible en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Aquí no només trobaràs tots els materials que necessites per a les teves classes, sinó també legislació, formació, etc… per fer les teves tasques habituals més senzilles i agradables.

Aquests són els recursos disponibles a Advantage per Mecanizado Básico: